Haberler

İlçemiz Köyceğiz de Nöbetçi Eczane Listesi. (10 Temmuz 2020) İlçemiz Köyceğiz de Nöbetçi Eczane Listesi. (10 Temmuz 2020) Temmuz / 2020 Ayı Meclis Toplantımız Gerçekleştirildi. Temmuz / 2020 Ayı Meclis Toplantımız Gerçekleştirildi. Köyceğiz Belediyesi temizlik ekiplerimiz tarafından, sosyal hayat döneminde; İlçemiz ortak kullanım alanlarında rutin olarak yaptığımız dezenfekte ve sterilizasyon çalışmalarımız. Köyceğiz Belediyesi temizlik ekiplerimiz tarafından, sosyal hayat döneminde; İlçemiz ortak kullanım alanlarında rutin olarak yaptığımız dezenfekte ve sterilizasyon çalışmalarımız. KÖYCEĞİZ 2.EL PAZARI 05.07.2020 KÖYCEĞİZ 2.EL PAZARI 05.07.2020 İlçemiz Köyceğiz de Nöbetçi Eczane Listesi. (03 Temmuz 2020) İlçemiz Köyceğiz de Nöbetçi Eczane Listesi. (03 Temmuz 2020) Köyceğiz Belediyesi Dezenfekte Çalışmaları 02.07.2020 Köyceğiz Belediyesi Dezenfekte Çalışmaları 02.07.2020 Köyceğiz Belediyesi Dezenfekte Çalışmaları 29.03.2020 Köyceğiz Belediyesi Dezenfekte Çalışmaları 29.03.2020 Rutin olarak Yapılan  Dezenfekte ve Sterilizasyon Çalışmalarımız..(25.06.2020) Rutin olarak Yapılan Dezenfekte ve Sterilizasyon Çalışmalarımız..(25.06.2020) İlçemiz Köyceğiz de Nöbetçi Eczane Listesi. (26 Haziran 2020) İlçemiz Köyceğiz de Nöbetçi Eczane Listesi. (26 Haziran 2020) Köyceğiz Belediyesi Ekipleri tarafından, sosyal hayat döneminde; Koronavirüs ve her türlü salgın hastalık riskini en aza indirmek için rutin olarak yaptığımız dezenfekte ve sterilizasyon çalışmalarımız devam ediyor. Köyceğiz Belediyesi Ekipleri tarafından, sosyal hayat döneminde; Koronavirüs ve her türlü salgın hastalık riskini en aza indirmek için rutin olarak yaptığımız dezenfekte ve sterilizasyon çalışmalarımız devam ediyor. Köyceğiz Belediyesi Ekipleri tarafından, sosyal hayat döneminde; Koronavirüs ve her türlü salgın hastalık riskini en aza indirmek için parklarımız ve sosyal yaşam alanlarında rutin olarak yaptığımız dezenfekte ve sterilizasyon çalışmalarımız devam ediyor. Köyceğiz Belediyesi Ekipleri tarafından, sosyal hayat döneminde; Koronavirüs ve her türlü salgın hastalık riskini en aza indirmek için parklarımız ve sosyal yaşam alanlarında rutin olarak yaptığımız dezenfekte ve sterilizasyon çalışmalarımız devam ediyor. İlçemiz Köyceğiz'e 1000 kişilik Gençlik ve Kültür Merkezi İle Spor Kompleksinin Temel Atma Töreni Gerçekleşti. İlçemiz Köyceğiz'e 1000 kişilik Gençlik ve Kültür Merkezi İle Spor Kompleksinin Temel Atma Töreni Gerçekleşti. İlçemiz Köyceğiz’de Kontrollü Sosyal Hayat Çalışma Düzenine Uygun Denetim Yapıldı. İlçemiz Köyceğiz’de Kontrollü Sosyal Hayat Çalışma Düzenine Uygun Denetim Yapıldı. Başkanımız Kamil Ceylan'ın, Babalar Günü Dolayısıyla Yayımladığı Kutlama Mesajı.(19.06.2020) Başkanımız Kamil Ceylan'ın, Babalar Günü Dolayısıyla Yayımladığı Kutlama Mesajı.(19.06.2020) İLÇEMİZ KÖYCEĞİZ ZEYTİNALANI MAHALLESİNDE PARKE TAŞI DÖŞEME ALT YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR. İLÇEMİZ KÖYCEĞİZ ZEYTİNALANI MAHALLESİNDE PARKE TAŞI DÖŞEME ALT YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.