Haberler

Belediyemiz Personeline İş Sağlığı Ve Güvenliği Mevzuatı Bilgilendirme Eğitimi Verildi.( 14 Kasım 2018 ) Belediyemiz Personeline İş Sağlığı Ve Güvenliği Mevzuatı Bilgilendirme Eğitimi Verildi.( 14 Kasım 2018 ) Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez ‘i Makamın da ziyaret etti.(14 Kasım 2018) Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez ‘i Makamın da ziyaret etti.(14 Kasım 2018) Köyceğiz’de “Temiz Çevrem” kampanyası Köyceğiz’de “Temiz Çevrem” kampanyası Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün Ebediyete İntikalinin 80. Yılında, Tüm Yurtta Olduğu Gibi, İlçemiz Köyceğiz‘de de Düzenlenen Törenlerle Anıldı. Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün Ebediyete İntikalinin 80. Yılında, Tüm Yurtta Olduğu Gibi, İlçemiz Köyceğiz‘de de Düzenlenen Törenlerle Anıldı. Başkan Ceylan Gençlerle Yeşil Bereliler Kıyı Temizliği Kapsamında Çöp Topladı. Başkan Ceylan Gençlerle Yeşil Bereliler Kıyı Temizliği Kapsamında Çöp Topladı. BAŞKANIMIZ KAMİL CEYLAN'IN 10 KASIM  MESAJI. BAŞKANIMIZ KAMİL CEYLAN'IN 10 KASIM MESAJI. Başkanımız Kamil CEYLAN, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Semih OZANGÜÇ’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkanımız Kamil CEYLAN, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Semih OZANGÜÇ’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Köyceğiz Kaymakamı Erdinç DOLU ve Köyceğiz Belediye Başkanımız  Kamil CEYLAN Hayvan Barınağını Ziyaret Etti. Köyceğiz Kaymakamı Erdinç DOLU ve Köyceğiz Belediye Başkanımız  Kamil CEYLAN Hayvan Barınağını Ziyaret Etti. İlçemiz Köyceğiz de MSKÜ Köyceğiz Meslek Yüksekokulu- Köyceğiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılış Törenine Katıldık. İlçemiz Köyceğiz de MSKÜ Köyceğiz Meslek Yüksekokulu- Köyceğiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılış Törenine Katıldık. İLÇEMİZDE ÇEKİLEN İLÇEMİZDE ÇEKİLEN "BİR UMUT YETER "DİZİSİ  PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 20 : 00 DE ,TÜM SEVENLER EKRAN BAŞINA.. İmar Barışı'nda Başvuru Süresi 31 Aralık'a Kadar Uzatıldı.(31 Ekim 2018 ) İmar Barışı'nda Başvuru Süresi 31 Aralık'a Kadar Uzatıldı.(31 Ekim 2018 ) Başkanımız Kamil Ceylan İlçemize Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi.          (27 Ekim 2018) Başkanımız Kamil Ceylan İlçemize Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi. (27 Ekim 2018) Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 95. Yılı Coşkuyla Kutlandı.(29 Ekim 2018) Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 95. Yılı Coşkuyla Kutlandı.(29 Ekim 2018) Cumhuriyetimizin 95.inci Yılı Cumhuriyet Yürüyüşümüzde Köyceğiz Halķı. (28 Ekim 2018) Cumhuriyetimizin 95.inci Yılı Cumhuriyet Yürüyüşümüzde Köyceğiz Halķı. (28 Ekim 2018)