Yıldız Bayanlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’na Köyceğiz Damgası.(13 Mart 2019)

Yıldız Bayanlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’na Köyceğiz Damgası.

10.03.2019 Bursa'nın Mudanya İlçesi’nde, 8-10 Mart tarihlerinde düzenlenen Yıldız Bayanlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası 54 Takım 192 sporcu katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Ahıska Türkü sporcumuz yaşı tutmadığı halde yarışmalara doktor raporuyla katılarak şampiyon olmuştur. Köyceğiz Belediyesi Bayan Güreş Kulübü’nde sporculuk hayatını sürdüren Selvi İlyasoğlu , altın madalya kazanarak Nisan ayında Ülkemizi Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanmıştır. 69 kilo Yıldız Bayanlar Türkiye üçüncüsü Köyceğiz İmam Hatip Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Betül Erol olurken; 73 kilo Yıldız Bayanlar Türkiye üçüncüsü Köyceğiz Naip Hüseyin Adadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Nesibe Fatmanur Kaya olmuştur.
Başarılı sporcuların Antrenörü Elis Yıldız ;” Sporcu dostu ve sporcuların en büyük destekçisi olan Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan’ın bizlere sağladığı imkânlar ve verdiği desteklerden dolayı; Başkan’ımız Kamil Ceylan’a bir kez daha teşekkürlerimizi sunarak, daha çok başarılar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.