Yeşilin Yedi Tonu Gölün Mavisi Kaplıcaların Şifa Sularıyla Köyceğiz Belediyesi Sultaniye Kaplıcaları... (18 Ekim 2018 )

Belediyemizce işletilen içerisindeki mineral yoğunluğu bakımından Avrupa ve Türkiye’nin eşi bulunmayan Dünyadaki kaplıcalar sıralamasında ikinci sırada bulunan konaklama kapasiteli, yüzlerce günübirlikçiye hizmet verebilecek şekilde düzenlenen Kaplıca ve Çamur banyoları.
Köyceğiz’den çıkıp Hamitköy üzerinden Ekincik’e doğru giderken yolda Sultaniye Kaplıcası’nın tabelasını görüp 500 metre içeriye gireceksiniz..
Köyceğiz, Dalyan ve Ekincik’ten günübirlik dolmuş motorları ile de ulaşabilirsiniz. Tekne turlarının bazıları da kaplıcalara uğruyor ve mola veriyor.