Türkiye Kamu-Sen Muğla İl Başkanı Mürsel Özata ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Ceylan’a Ziyaretleri.(3 Mayıs 2019)

Türkiye Kamu-Sen Muğla İl Başkanı Mürsel Özata, Yönetim Kurulu Üyeleri ve bağlı sendika başkanları ile birlikte Köyceğiz Belediye Başkanı’mız Kamil Ceylan’ı makamında ziyaret ettiler.

Kamu – Sen Şube Başkanı ve yönetiminin kendilerini ziyaretlerinden oldukça memnun ettiğini ifade eden Başkan Ceylan,” Esas olan kardeşlik ruhunu ön plana çıkartmak; Belediye olarak ilçemiz de yapılan sosyal, kültürel faaliyetlere hep destek oluyoruz. Onlarla her türlü birlikteliğe varız. İnşallah ilçemize hizmette hep beraber en iyiyi yapmaya gayret göstereceğiz. Ben bu nazik ziyaretlerinden dolayı başta Başkanımız olmak üzere Türkiye Kamu – Sen yöneticilerine teşekkür ediyorum. Sendikal faaliyetlerinde de başarılar temenni ediyorum ve Kamu Sen İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum”dedi.