Türkiye Grup Şampiyonası’nda Köyceğiz Rüzgarı..(18 Mart 2019)

Köyceğiz Belediyespor güreş takımı ve antrenörleri Kürşat Çimen, Belediye Başkanı’mız Kamil Ceylan’ı makamında ziyaret ettiler.

Köyceğiz Belediyespor güreş antrenörü Kürşat Çimen yaptığı konuşmasında ; 14-17 Mart 2019 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen, 30 ilden yaklaşık 250 sporcu katıldığı Okullar arası Türkiye Grup Şampiyonası Müsabakaları’na, Muğla İli’ni temsilen Köyceğiz’den 6 sporcu ile müsabakalara katılım sağladık. Yapılan müsabakalar sonucunda Köyceğiz’li sporcularımızın, 6 sporcu dan 5’i madalya almaya hak kazandı.41 kg İkinci gümüş madalya Zeytinalanı Ortaokulu’ndan Kenan Eygi, 48 kg bronz madalya, üçüncü Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu’ndan Kadir Keskin, 52 kg beşinci Hamitköy Ortaokulu’ndan T.Rasim Demir, 57 kg bronz madalya üçüncü Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu’ndan Mustafa Güldağ, 62 kg bronz madalya üçüncü Y. Niyazi Pirci Ortaokulu’ndan Burak Sül, 85 kg gümüş madalya ikinci Yunus Emre Ortaokulu’ndan Hasan Zekmen oldular. Sporcularımı göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutlarım. Bizlere hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan ‘a teşekkür ediyoruz.”dedi.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, “Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Köyceğiz Belediye Spor Güreş Takımı’nın kazandığı başarının ardından antrenörümüz Kürşat Çimen ve sporcularının göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutluyorum. Amacımız çocukların ve gençlerin spor yapmalarını sağlamak ve ata sporu “güreşi” yaşatmaktır. Spora adanmış hayatlar ve geleceğini kurtaracağımız nesillerin yetişmesi. Köyceğiz Belediyespor Güreş takımı başarıları ile bizleri gururlandırıyor. Köyceğiz Belediyespor antrenörümüz Kürşat Çimen'i, sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik eder, bundan sonrada başarılarının devamını dilerim.” dedi.