Hafif Sağanak Yağışlı

Şubat/2020 Ayı Meclis Toplantımız Gerçekleştirildi.

Köyceğiz Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN başkanlığında yapıldı.04.02.2020 Salı günü saat 15.oo de Belediyemiz toplantı salonunda, aylık meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşmesi ile başlayıp oy birliği ile karara bağlanarak son bulmuştur.

Meclis toplantısında alınan kararların İlçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim. 3 Mart 2020 yılında Meclis toplantımızda görüşmek dileğiyle. ” Dedi.

Görüşülen Gündem Maddeleri:

1- Köyceğiz Belediyesi işletmelerinin 2020 yılı fiyat tarifelerinin belirlenmesi hakkında Plan Bütçe Komisyonu raporu görüşüldü.

2-2020 yılı Evsel Katı Atık Tarifesinin tekrar görüşülmesi konusu görüşüldü.

3-2020 yılında Köyceğiz Belediye Spor Kulübüne yapılacak nakdi yardım konusu görüşüldü.

4-Köyceğiz Belediyesi Personel Limited Şirketinin sermaye artırımı konusu görüşüldü.

5-Köyceğiz Belediyesi Ön Mali Kontrol İşlemleri Yönergesi konusu görüşüldü.

6-Kıyı Kanunu Kapsamında Kısmi Yapılaşma kararının alınması konusu görüşüldü.