Okul Aile Birliğinden Başkan CEYLAN’a ziyaret.( 22 Ekim 2018 )

Toparlar Ortaokulu Okul Aile Birliği, Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN´ı makamında ziyaret etti.

Toparlar Ortaokulu Okul Aile Birliği ve Okul Yönetimi tarafından Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN’a okullarına yapılan hizmetlilerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.
Okul Müdürü Aziz YILDIZ ve Okul Aile Birliği Başkanı Şevki ÇELİK; Köyceğiz’e birçok imza atan Belediye Başkanı Kamil CEYLAN’a; Toparlar Ortaokuluna parke taşı döşenmesi, bakım, onarım işlerinin yapılması, gezi ve sportif faaliyetlerde vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Kendisi de öğretmenlik mesleğinden gelen Başkanımız Kamil CEYLAN ;“ Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek ; Kapımız her zaman toplumsal sorunlara açıktır ve her türlü desteği vermeye hazırız. İnsan yaşamı için sağlık ve eğitim önemlidir. Köyceğiz Belediyesi olarak hep yanınız da olacağız” dedi.