Muhtarlardan Başkan CEYLAN’a“Muhtarlar Günü” Ziyareti. (19 Ekim 2018 )

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçemize bağlı mahalle muhtarları Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ı makamında ziyaret ettiler. Sorunların çözümü ve hizmetlerin vatandaşa ulaşması için muhtarlarımızla el ele vermekteyiz” Muhtarlarla ortak hareket ederek, bölgeye hizmet ettiklerini belirten Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN, vatandaşlarımıza hizmet noktasında en önemli muhataplarımızın muhtarlarımız olduğu belirti. Başkan CEYLAN; ”Muhtarlarımızla el ele vererek İlçemiz Köyceğiz’e hizmet ediyoruz. Muhtarlarımız günün 24 saati halkın hizmetinde. Vatandaşlarımız da sıkıntılarını önce muhtarlarımıza anlatmaktadır. Bu yüzden muhtarlarımız bizim halk içindeki temsilcilerimiz, gözümüz, kulağımızdır. Mahalle halkımızın isteklerini, beklentilerini ve sorunlarını, muhtarlarımızdan öğrenerek, hizmeti işbirliği içinde gerçekleştiriyoruz. İlçemizin sorunlarının çözümünde muhtarlarımızdan büyük destek almaktayız. Muhtarlarımızla her zaman bir araya gelerek, onların sıkıntılarını elimizdeki imkânlar ölçüsünde gidermek için gayret ediyoruz. Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN sözlerini “Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtar günü kutlu olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım’’ diyerek, ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkürlerini sundu. Muhtarlar Derneği Başkanı Ercan GÜÇLÜ,”Başkanımızla Koordineli Şekilde Çalışıyoruz. Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN’ın muhtarlar ile olan çalışmalarından çok memnun kaldıklarını belirterek, “Belediye Başkanımızla koordineli çalışmalarımız, halkımıza hizmet olarak yansımaktadır. Belediye başkanımıza tüm sorunlarımızı kolaylıkla iletebiliyoruz. Sorunların çözümünde de Sayın Başkanımız bize yardımcı olmaktadır. Bunun için de tüm muhtar arkadaşlarım adına sayın başkanımıza teşekkür ediyorum ” dedi. Mahalle muhtarları ayrıca Başkan CEYLAN’a kendilerine gösterdiği ilgi, hoşgörü ve desteklerden dolayı teşekkür etti.