Muğla’da Dart Müsabakalarında İl Birincisi Olan Pınar Kulfat Ortaokulu Öğrencileri’nden Başkan Ceylan’a Ziyaret. (08.02.2019)

Muğla’da Dart müsabakalarında yıldız kızlar ve erkekler dalında il 1.ncisi olan Pınar Kulfat Ortaokulu Öğrencileri Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN’ ı makamında ziyaret ettiler.

Muğla’da 7-8 Ocak tarihlerinde düzenlenen Dart Müsabakalarında okullar arası il birincisi olan okulumuz; Isparta´da yapılacak olan bölge turnuvasına katılmaya hak kazanmıştır.Spora ve sporcuya elinden geldiği kadar destek olmaya çalışan Başkanımız Kamil Ceylan; "Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, öğrencilerimizi spora teşvik eden kulüplere ve yöneticilerine teşekkür etti. Ayrıca sporcularımızı destekleyen değerli ailelerini kutluyor ve sporcularımıza göstermiş oldukları performanslarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.