Minik Sporculardan Başkan Ceylan’a Ziyaret. (16 Ekim 2018)

Minik Sporculardan Başkan Ceylan’a Ziyaret.      (16 Ekim 2018)

Minik Sporculardan Başkan Ceylan’a Ziyaret.      ( 16 Ekim 2018)

Köyceğiz Belediye Spor Kulübü Minikler 8-9-10 yaş Tenis Takımı, Belediye Başkanımız Kamil Ceylan’ı makamında ziyaret ettiler.

Köyceğiz Belediye Spor Kulübü Takımı Antrenörü Osman Erman yaptığı konuşmasında ,“ Türkiye Tenis Federasyonunun Marmaris’ te 12-13-14 Ekim tarihlerinde düzenlediği Hafta Sonu Turnuvasında, Köyceğiz Belediyespor olarak 8 yaş oyuncularında, 4 katılımcıyla katıldık. Gülçin Nisa Kişi, Sarp Ilgın, Doğhan Eryılmaz ve Gökberk Turan kulübümüzü başarıyla temsil etmiştir ve madalyalar kazanmışlardır.20-21 Ekim 2018 tarihlerinde de Muğla’da yapılacak olan TTF haftasonu turnuvasına 14 yaş grubunda katılmayı planlamaktayız . Başkanımız Kamil Ceylan'a bize göstermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.”Dedi.

Spora ve sporcuya elinden geldiği kadar destek olmaya çalışan Başkanımız Kamil Ceylan; "Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, minikleri spora teşvik eden kulüplere ve yöneticilerine teşekkür etti. Ayrıca minik sporcularımızı destekleyen değerli ailelerini kutluyor ve minik sporcularımızı göstermiş oldukları performanslarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim."Dedi.