Sıcak
Mevzi Sağanak

Minik Sporculardan Başkan Ceylan’a Ziyaret. (05.07.2019)

Köyceğiz Belediye Spor Bayan Güreş Takımı, Belediye Başkanımız Kamil Ceylan’ı Makamında Ziyaret Ettiler.

Köyceğiz Belediye Spor Bayan Güreş Takımı Antrenörü Elis Yıldız yaptığı konuşmasında; Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan Minik Bayanlar 11,12,13 yaş Türkiye Şampiyonası 28-30 Haziran 2019 tarihleri arasında Tekirdağ’da yapıldı. Tekirdağ'da yapılan 12/13 yaş Minik Bayanlar Türkiye Şampiyonasında, Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreşçilerimiz 2 bronz madalya alarak sezonun son müsabakasını yine derecelerle kapatmıştır. Şampiyona mücadelesinin yüksek, seyir zevkinin güzel olduğu Türkiye Şampiyonasında, 12/13 Yas kategorisinde, 39 Kilo da Türkiye Üçüncüsü Lavinya Kazancıoğlu Bir Bronz Madalya, 12/13 Yaş Türkiye Şampiyonası 46 Kilo da Türkiye Üçüncüsü Bir Bronz Madalya ile Güldane Çakır olmuştur. Sporcularımı göstermiş oldukları başarılardan dolayı kutlarım. Bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen; Başkanımız Kamil Ceylan'a bize göstermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; "Bayan güreş takımını ve antrenörümüz Eliz Yıldız'ı göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutluyorum. Amacımız çocukların ve gençlerin spor yapmalarını sağlamak ve ata sporu güreşi yaşatmaktır. Spora adanmış hayatlar ve geleceğini kurtaracağımız nesillerin yetişmesini arzu ediyoruz. Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş Takımı başarıları ile bizleri gururlandırıyor. Emeği geçen herkesi tebrik eder, bundan sonrada başarılarının devamını dilerim." diye konuştu.