Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle İlçemiz Müftüsü Abdullah KIR ve İlçe Müftülüğü personeli, Başkanımız Kamil CEYLAN’ı makamında ziyaret ettiler.( 20 Kasım 2018)

Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle İlçemiz Müftüsü Abdullah KIR ve İlçe Müftülüğü personeli, Başkanımız Kamil CEYLAN’ı makamında ziyaret ettiler. Başkanımız Kamil  CEYLAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.Başkan CEYLAN, kabulde yaptığı konuşmada, doğumuyla dünyaya şeref veren Hz. Muhammed'in 1447. doğum yılını kutladıklarını belirtti.

Mevlid-i Nebi Haftası'nın bu yılki temasının " Peygamberimiz ve Gençlik" olarak belirlendiğini ifade eden CEYLAN, tüm İslam aleminin Mevlit Kandili’ni de kutladı. İlçe Müftüsü Abdullah KIR ise Köyceğiz Belediye Başkanı CEYLAN'a kabulünden dolayı teşekkür ederek, Mevlit Kandili ve Mevlid-i Nebi Haftası boyunca yapılacak etkinlikler hakkında konuştu.