Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy İlçemiz Köyceğiz’e Ziyarette Bulundu.(26 Mart 2019)

Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ilk olarak Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan’ı ve Köyceğiz Belediyesi’ni ziyaret etti.
Başkan Ceylan yaptığı konuşmasında "Köyceğiz ülkemizin en huzurlu şehirlerinden birisi. Özellikle son yıllarda ciddi yatırım hamlelerini gerçekleştiriyoruz. Hükümetimizin destekleri, Milletvekillerimizin de yolumuzu aşmasıyla Köyceğiz’e bugüne kadar birçok destek aldık. Önümüzdeki 3 yıllık süreçte Turizm’i daha çok geliştirmek adına planladığımız projelerimize Bakanımız dan 3-5 Milyon liralık yatırım sözünü aldık. Sayın Bakanımız’dan Köyceğiz Kültür Merkezi ve Köyceğiz Müzesi istiyoruz. Kaunos’tan çıkan tarihi eserlerimiz bu müzede barındırmak istiyoruz ve Yabancı turist kapasitesini artırmak, buna ilişkin engelleri kaldırmak ve cazibe noktalarını ön plana çıkarmak istiyoruz. Son yıllarda ciddi yatırım hamlelerini gerçekleştiriyoruz. El birliği içerisinde halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz ve çalışacağız. Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a bize göstermiş olduğu ilgilerinden ve nezaketin dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’un yaptığı konuşmasında; ”Muğla’mıza Turizm ve Kültür alanında ciddi yatırımlarımız olacak. Bunların sözünü Kamil Başkanımız aldı. Köyceğiz Cittaslow unvanını kazandı. Köyceğiz halkını tebrik ediyorum”dedi. Konuşmasından sonra Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy Köyceğiz Belediyesi Cittaslow bayrağını alkışlar eşliğinde göndere çekti.