Köyceğiz Spor Kano Kulübü Başkanı Tarkan ÖZTÜRK ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Başkan Ceylan’a Nezaket ziyareti..

Köyceğiz Spor Kano Kulübü Başkanı Tarkan ÖZTÜRK ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Başkanımız Kamil Ceylan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Köyceğiz Spor Kano Kulübü Başkanı Tarkan ÖZTÜRK ve Yönetimi, Başkan Ceylan’a Kano Su Sporlarına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Köyceğiz Belediyesi olarak her zaman böyle anlamlı çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz diyen Başkan Ceylan; Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; Köyceğiz Spor Kano Kulüp Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarıların devamı dileyip, konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.