Hafif Sağanak Yağışlı

Köyceğiz Sakin Şehir de Kent Konseyi.(24.01.2020)

Köyceğiz Kent Konseyi 1. Genel Kurulu Köyceğiz Belediyesi Kulak Mesire Kamp Alanında Gerçekleşti.

Köyceğiz Belediyesi Kulak Mesire Kamp Alanı’nda Köyceğiz Kent konseyi 1. Olağan Genel Kurul toplantısı 24 Ocak 2020 tarihinde, Köyceğiz Kaymakamı Hasan Musab Okatan, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan,Belediye Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz ve kurum amirleri, meslek kuruluşları, muhtarlar, parti temsilcileri ve STK üyeleri genel kurulda hazır bulundular.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda;” Birlikte yaşadığımız ilçemizde birlikte düşünme, çalışma ve ortak yönetim anlayışını geliştirme konusunda, 2020 yılında İlçemizin değerine DEĞER katacağımız projelerde yine bir arada olmak dileği ile İlçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni eder , iyi günler dilerim”dedi.

Başkan Ceylan Başkanlığında gerçekleşen Köyceğiz Kent Konseyi 1. Genel Kurulunda;Köyceğiz Kent Konseyinin Başkanlığına Belediye Başkanı Kamil Ceylan seçildi.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan yaptığı açıklamada "Öncelikle Kent Konseyimizi yeniden hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Konseyimizin kuruluş amacında da yazdığı gibi amacımız, kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmektir" dedi.

Görüşülen Gündem Maddeleri:
1-Yoklama