Köyceğiz Ömer Halis Demir Mesleki Teknik Denizcilik Anadolu Lisesi Hocaların’ dan Köyceğiz Belediye Başkanı’ mız Kamil Ceylan’a Teşekkür Ziyareti.(28 Kasım 2018)

Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN’ ı makamında ziyaret eden Köyceğiz Ömer Halis Demir Mesleki Teknik Denizcilik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Reşat YAŞAR, Müdür Yrd. Nalan SUNGURHAN ve Alan Şefi Sadun DURAN; Belediyemiz tarafından yapılan Uygulama Tesisi bahçesinin taş döşeme işi adına Başkanımız Kamil CEYLAN’ a vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim ettiler.

Başkan CEYLAN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Eğitim kurumlarımızı çok önemsiyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde de okullarımızın ihtiyaçlarını hep karşılamaya çalışıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha uygun koşullarda ve daha iyi imkânlar ile eğitim görmesini çok önemsiyorum. Şahsım ve Belediye adına her zaman hazırız ”. Dedi.