Köyceğiz Kaymakamı Erdinç DOLU ve Köyceğiz Belediye Başkanımız  Kamil CEYLAN Hayvan Barınağını Ziyaret Etti.

Köyceğiz Kaymakamı Erdinç DOLU ve Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN ile birlikte Köyceğiz hayvan Sevenler Derneği Barınağını ziyaret ederek bilgi aldılar. Bu ziyaret sırasında köpeklerin kısırlaştırma öncesinde, tedavi sırasında kaldıkları özel bölümler ve ortak yaşadıkları alanlar gezilerek, köpeklerin sağlık durumları, kısırlaştırma uygulamaları ve rehabilitasyon süreleri ile ilgili bilgiler alındı.