KÖYCEĞİZ İKİNCİ EL PAZARINA ZİYARETÇİ AKINI

KÖYCEĞİZ İKİNCİ EL PAZARINA ZİYARETÇI AKINI

Köyceğiz Belediyesi tarafından organizasyonu yapılan ve 6 yıldır adeta Köyceğiz ile birlikte anılmaya başlayan Köyceğiz ikinci el pazarına katılım bir hayli fazla oldu.

Her yıl kış aylarının başlaması ile birlikte Köyceğizde geleneksel hale gelen Her ayın son pazarında köyceğiz göle yakın cadde ve sokaklarında kurulan ve bölge insanının ve çevre il ve ilçelerin katılımı ile kurulan pazar renkli görüntülere neden oluyor.

Köyceğiz Belediyesi tarafından kurulan pazara vakıflar,dernekler ,okul aile birliklerine ve sivil toplum kuruluşlarına ücretsiz olarak stant verilen bu pazarda ikinci el kullanılmış giysi ve eşyaların yanında el sanatları ve el ürünleri ile de ses getirmeye devam ediyor.Muğla yöresinde her ayın sonunda en büyük ikinci el pazarı ile Köyceğiz'in artık bir markası halinde.Kış aylarında bölgenin ekonomisine ve Ev hanımlarına bir fırsat oluşturması bir çok el sanatı yapan kişilerde bu pazarda kendini tanıtma ve satış standı açarak mutlu ve eğlenceli bir buluşma noktası oldu.

İlçe Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu ikinci el pazarını gezerek alışveriş yaptılar