Köyceğiz Fen Lisesi Müdür Vekili ve Öğrencilerinden Başkan Ceylan’a Ziyaret.

Köyceğiz Fen Lisesi Müdür Vekili ve Öğrencilerinden Başkan Ceylan’a Ziyaret..(22 Kasım 2018)

Köyceğiz Fen Lisesi Müdür Vekili ve öğrencileri, Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN’ı makamında ziyaret ettiler. Köyceğiz Fen Lisesi Müdür V. Cafer BİNİCİ yaptığı konuşmasında, ‘Bu yıl okulumuzun düzenlediği 24 Kasım “Öğretmenler Günü” kutlamalarına davet etmek için buradayız katılımlarınız ile bizleri onure edersiniz'. Dedi. Başkan CEYLAN; "Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, bir eğitimci olarak Köyceğiz Fen Lisesi Müdür Vekili ve öğrencilerine bu nazik davetiniz için teşekkür ederim.Bu vesile ile bütün öğretmenlerimizin (meslektaşlarımın) öğretmenler gününü kutlarım. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet dilerim." Dedi.