Köyceğiz’de 31 Mart 2019 Yerel Seçimler Öncesi Son Meclis Toplantısı Yapıldı.  (05 Mart 2019)

Köyceğiz’de 31 Mart 2019 Yerel Seçimler Öncesi Son Meclis Toplantısı Yapıldı.(05 Mart 2019)

Köyceğiz Belediyesi 5 Mart 2019 Salı günü Nikah Salonu’nda, son meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda yoklamanın alınmasının ardından. Gündemde olan maddeler görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde konuşan Başkan Kamil Ceylan, "5 yıl Köyceğiz Belediye Başkanı olarak görev yaptığım meclisimizde hep birlikte siz Değerli Meclis Üyesi arkadaşlarımla İlçemize hizmet ettik. İlçemiz Köyceğiz’e hizmet verme noktasında bir araya gelerek, birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalıştık. 2014-2019 dönemine ait son meclis toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Meclis Üyelerimizin, birçok noktada belediyemiz çalışmalarının farklı alanlarında katkıları oldu. İlçemize daha güzel hizmet verme noktasında bir araya gelerek, gerekli kararları vermek ve Köyceğiz ile ilgili ortak duyguyu sergilemek çok önemlidir. Almış olduğumuz kararlarda emeği geçen, katkı sunan ve ortak paydamız Köyceğiz anlayışıyla hareket eden bütün Meclis Üyesi arkadaşlarıma bundan sonraki hayatlarında sağlık-sıhhat ve başarılar diliyorum. Belediye Başkanı olarak benim üzerimde bir hak varsa helal ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun. 31 Mart yerel seçimlerden sonra da yine uyum içinde çalışan güzel bir meclis olmasını temenni ederim. "dedi. Devamında, Belediye Başkanı Kamil Ceylan Meclis Üyelerine 5 yıl boyunca hizmetlerinden dolayı kendilerine tek tek teşekkür ederek, plaket takdim etti. Son Meclis toplantısı; hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.