Mevzi Sağanak

Köyceğiz Belediyespor Erkek Güreş Takımı, Denizli’de Düzenlenen Turnuvaya Damga Vurdu.(19.02.2020)

Köyceğiz Belediyespor erkek güreş takımı ve antrenörlerinden Veli Er, Belediye Başkanımız Kamil Ceylan’ı makamında ziyaret ettiler.

Köyceğiz Belediyespor erkek güreş antrenörlerinden Veli Er yaptığı konuşmasında, ” Denizli’de 7-8-9 Şubat tarihleri arasında yapılan Okullar arası 13,14 Yaş Gruplar Serbest Güreş Şampiyonası’nda Köyceğiz Belediye Spor Erkek Güreş Kulübü sporcularından; 48 kg 2.inci Recep Törüz, 52 Kg 1.inci Kenan Eygi, 57 Kg 3.üncü Kadir Keskin, 62 Kg da 2.inci T.Rasim Demir olmuştur. Bir diğer galibiyetimiz Balıkesir’de 17-19 Ocak tarihleri gerçekleşen 15 Küçük Yıldızlar Grup Şampiyonasında geleceğin umut vadeden baş pehlivan adaylarından biri olan Hasan Zekmen 100 kg da 3.üncü olmuştur. Bizlere hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan ‘a teşekkür ediyoruz.”dedi.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, “Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Köyceğiz Belediye Spor Güreş Takımı’nın kazandığı başarının ardından antrenörümüzlerden Kenan Aydın, Veli Er ve sporcularının göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutluyorum. Amacımız çocukların ve gençlerin spor yapmalarını sağlamak ve ata sporu “güreşi” yaşatmaktır. Spora adanmış hayatlar ve geleceğini kurtaracağımız nesillerin yetişmesi. Köyceğiz Belediyespor Güreş takımı başarıları ile bizleri gururlandırıyor. Köyceğiz Belediyespor antrenörümüzlerden Kenan Aydın,
Veli Er’i , sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik eder, bundan sonrada başarılarının devamını dilerim.” dedi.