Açık

Köyceğiz Belediyespor Derneği Başkanı Salih Birinci ve Yönetimi Başkan Ceylan’ı Makamında Ziyaret Etti.(03 Mayıs 2019)

Köyceğiz Belediyespor Derneği Başkanı Salih Birinci ve Yönetimi, Köyceğiz Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi M.Nadi Pirci, Köyceğiz Belediyespor Hentbol Takımı antrenörü Kenan Engin , Başkan Ceylan’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Köyceğiz Belediyespor 1.Lig’e çıkmasından dolayı Köyceğiz Belediyespor’un 1.Lig plaketini Başkanımız Kamil Ceylan’ın vermiş olduğu desteklerden dolayı, Köyceğiz Belediyespor Derneği Başkanı Salih Birinci Başkan Ceylan’a hediye etti.

Köyceğiz Belediyespor Hentbol Takımı antrenörü Kenan Engin yapmış olduğu açıklamasında;  ‘’2018 2019 sezonuna başlarken hedefimiz tekrar 1. Lig'e çıkmaktı. Bunu da başardık. Grup maçlarını birinci bitirdikten sonra oynadığımız play-off maçları sonucu, Ankara Başkent Akademi takımı ile birlikte tekrar 1. Lig'e yükseldik. Bir yıl önce yaşadığımız şanssızlıkların ardından, başarılı olduğumuz için mutluyuz. Amacımız 1. Lig’de kalıcı olmak. Takıma ağabeylik yapan Muğlalı üç oyuncu hariç, tamamen üniversite öğrencilerinden kurulu bir kadro ile mücadele ettik ve başarılı olduk. Amacımız, kadromuzu koruyarak gerekli gördüğümüz pozisyonlara takviye yaparak mücadelemizi sürdürmek. .1. Lig'e çıkarken, hiçbir zaman desteğini eksik etmeyen Belediye başkanımız, sayın Kamil Ceylan’a teşekkür etmek boynumuzun borcudur. Bu sezon önemli sayıda kulübün kapandığı 1. Lig'in devam edebilmesi için bizim ve diğer bir çok kulübün ortak görüşü, 1. Lig’in, iki grupta oynanması ve play-off, play-out oynatılarak daha az bütçeyle ve daha çok iddaa da yer alarak, üst lige yükselenlerin ve alt lige düşenlerin belirlenmesidir. 2019-2010 sezonunda bütün liglerde yer alacak kadın ve erkek takımlarına şimdiden başarılar dilerim.’’

Plaketi almaktan onur duyduğunu ifade eden Başkan Ceylan;” İlçemiz adeta spor kulübü cenneti, Köyceğiz Belediyesi olarak, spor kulüplerinin çalışmalarına önem veren bir belediyeyiz. Sporun her dalını önemsiyor ve destekliyoruz. Köyceğiz Belediyespor olarak adımızı dahada duyuracağız. Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımını bu başarısından dolayı kutluyor bu güzel hediye  için çok teşekkür ediyorum”dedi.