Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreşçilerinden Madalya Yağmuru.(12 Şubat 2019)

12 Şubat 2019 Salı günü Ortaca Kapalı Spor salonunda yapılan İl Şampiyonasında; Minikler/U15/Yıldızlar ve Genç Bayanlar da 17 Altın, 4 Gümüş, 3 Bronzla şampiyon olan Köyceğiz Belediyespor bayan güreş takımı ve antrenörleri Eliz Yıldız, Başkan CEYLAN’ı makamında ziyaret ettiler.
Köyceğiz Belediyespor bayan güreş antrenörü Eliz Yıldız konuşmasında ; “İl Şampiyonasında Minikler/U15/Yıldızlar ve Genç Bayanlar da 17 Altın, 4 Gümüş, 3 Bronzla şampiyon olduk. Mücadelesi yüksek, seyir zevki güzel oldu. Dereceye giren sporcularımız; Lavinya Kazancıoğlu, Güldane Çakır, Fatma Kazancıoğlu, Kevser Erol, Mümine Koç, Büşra Kılınç, Selvi İlyasoğlu, Muhlise Yıldırım, Sıla Güngör, Betül Erol, Nesibenur Kaya, Şule Kanat, Melike Yıldırım, Efsun Sarıtaş, Cansu Bayındır, Canan Sert. Sporcularımı göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutlarım. Bizlere hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan ‘a teşekkür ederim.”dedi.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, “Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, bayan güreş takımının kazandığı başarının ardından bayan antrenörümüz Eliz Yıldız ve sporcuları göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutluyorum. Amacımız çocukların ve gençlerin spor yapmalarını sağlamak ve ata sporu “güreşi” yaşatmaktır. Spora adanmış hayatlar ve geleceğini kurtaracağımız nesillerin yetişmesi. Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş takımı başarıları ile bizleri gururlandırıyor. Bayan güreş takımı antrenörü, sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik eder, bundan sonrada başarılarının devamını dilerim.” dedi.