Açık
Sıcak

Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş Takımı’ndan Zirveye Adım Adım…(27 Mayıs 2019)

Türkiye Güreş Federasyonu Faaliyet Programında yer alan ve Bursa’nın Mudanya ilçesinde gerçekleştirilen Küçük Yıldız Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası’ndan; Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş Takımı kazandıkları madalyaları ile Başkan Ceylan’ı makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Şampiyonası’nda centilmen antrenör ödülünü alan Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş Takımı antrenörü Elis Yıldız açıklamasında şu sözlere yer verdi.”Bursa’nın Mudanya ilçesinde Küçük Yıldız Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası müsabakalarında 287 güreşçi mindere çıktı. Şampiyonanın son gününde(29,33)- 36-39-42-46-50-54- 58-62-66-(66-73 )kg Repesaj , 3/5 ve final müsabakaları gerçekleştirildi.( U15 ) 13-14-15 Yaş Küçük Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonası 2019 Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş takımı olarak Selvi İlyasoğlu 1 Altın Madalya, Muhlıse Yıldırım 1Gümüş Madalya ve Lavinya Kazancıoğlu 1 Bronz Madalya ve 3 Beşinci (Fatma Kazancıoğlu , Mümine Koç ,Rahime Ercan ) ile Takım Halinde 3.Olduk. Bizi böyle bir proje de bir araya getirip başarımızda büyük payı olan ve bizi her zaman destekleyen Başkanımız Kamil Ceylan'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz iyiki varsınız Başkanım”dedi.

Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş Takımı sporcularını başarılarından dolayı kutlayan Başkan Ceylan ;”Ata sporumuz güreşte Muğla’mızı ve ilçemizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil eden evlatlarımızı, ailelerini ve antrenörleri Elis Yıldız’ı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bizlere haklı bir gurur yaşattılar. Genç nüfus anlamında ülkemizin büyük bir potansiyeli var. Ata sporumuz güreşin yaşaması ve sonraki nesillere aktarılmasında bizim için önemli bir görevdir. Milli sporumuzu desteklemeyi boynumuzun borcu olarak görüyoruz. Güreş sporuna gönül vermiş her bir gencimizi bu yolda sonuna kadar destekliyoruz. Şampiyon güreşçilerimizin önümüzdeki turnuvalarda daha büyük başarılara imza atmalarını temenni eder, ziyareti ve elde ettiği başarıları için takımımıza çok teşekkür ediyorum”dedi.