Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş Takımı Başarıdan Başarıya….(30 Nisan 2019)

Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş Takımı ve antrenörleri Eliz Yıldız, Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan’ı makamında ziyaret ettiler.
Köyceğiz Belediyespor bayan güreş antrenörü Eliz Yıldız konuşmasında; 12 Ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen Milli Takım Seçme Kriteri olan Uluslar arası Zafer Turnuvasında 57 Kiloda güreşen sporcumuz Selvi İlyasoğlu 3.olarak Milli takıma girmeye ve ülkemizi ve Köyceğiz’imizi Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda ay yıldızlı mayo ile temsil etmeye hak kazanmıştır. 24.03. 2019 Balıkesir Minik Bayanlar Uluslararası Yasemin Adar Turnuvası’nda " Lavinya Kazancıoğlu 1 altın madalya, 1 gümüş madalya, Selvi İlyasoğlu 1altın madalya, Canan Sert 1 bronz madalya , Güldane Çakır 1 bronz madalya , Büşra Kılınç 1 bronz madalya alarak toplamda 6 madalya ile Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş Takımı, takım halinde 2. Olmuştur. Sporcularımı göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutlarım. Bizlere hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan ‘a çok teşekkür ederim”dedi.

Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan, “Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, bayan güreş takımının kazandığı başarının ardından bayan antrenörümüz Eliz Yıldız ve sporcuları göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutluyorum. Amacımız çocukların ve gençlerin spor yapmalarını sağlamak ve ata sporu “güreşi” yaşatmaktır. Spora adanmış hayatlar ve geleceğini kurtaracağımız nesillerin yetişmesi. Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş takımı başarıları ile bizleri gururlandırıyor. Bayan güreş takımı antrenörü, sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik eder, bundan sonrada başarılarının devamını dilerim.” dedi.