Sıcak
Açık
Sıcak

Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş Takımı Başarıdan Başarıya…(27.02.2019)

Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş Takımı Başarıdan Başarıya…

Köyceğiz Belediyespor bayan güreş takımı ve antrenörleriElis Yıldız, Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ı makamında ziyaret ettiler.

Köyceğiz Belediyespor bayan güreş antrenörüElis Yıldız konuşmasında; 24.02.2019 tarihinde Uşak Eşme Kapalı Spor salonunda yapılan 11-15 yaş minik bayanlar özel turnuvasında bir altın, iki gümüş, dört bronz, bir dördüncü ve beş beşinci ile takım halinde 4.olduk.

Dereceye giren sporcularımızın dereceleri; Selvi İlyasoğlu birinci, Rahime Ercan ikinci, Muhlise Yıldırım ikinci, Fatma Kazancıoğlu üçüncü, Güldane Çakır üçüncü, Kevser Erol üçüncü, Büşra Kılınç üçüncü, Lavinya Kazancıoğlu dördüncü, Canan Sert beşinci, Cansu Bayındır beşinci, Melike Yıldırım beşinci, Sıla Güngör beşinci, Mümine Koç beşinci.

Başarılarımızda katkı sağlayan, bize olan desteği sınırsız olan Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan ‘a teşekkür ederim dedi.

Başkan Kamil Ceylan’ın büyük destekleriyle kurulan takım katıldıkları turnuvadan yine başarılar ile dönmesi, sporcu dostu ve sporcuların en büyük destekçisi olan Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ı oldukça mutlu ederken böyle bir sonucun öncelikle kendisinin ve Köyceğiz’in gurur kaynağı olduğunu söyledi. Başarılarını paylaşmak üzere makamına gelen sporcular ile tek tek ilgilenen Başkan Ceylan, “Daha yolun çok başındayız. Çok kısa sürede çok güzel başarılara imza atarak gurur kaynağımız oldunuz. Köyceğiz Belediyesi tarafından tarihinde ilk defa kurulan bayan güreş takımının kısa zamanda turnuvalarda madalyalar ile dönmesi gerçekten çok sevindirici. Kısa sürede bizlere böyle bir mutluluğu ve gururu yaşattığınız için çok teşekkür ederim.”dedi. Başarılı sporcuların Antrenörü Elis Yıldız sağladığı imkânlar ve verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ a bir kez daha teşekkürlerini sunarak daha çok başarılar için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.