KÖYCEĞİZ BELEDİYESİNİN ENGELLİLER HAFTASI KAPSAMINDA DÜZENLENEN KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİK. (05 Aralık 2018)

Köyceğiz Belediyesi, 3 Aralık 2018 Engelliler Haftası nedeniyle, Belediyemiz mesire kamp yerinde İlçedeki engelliler ve aileleri adına bir kahvaltı programı organize etti. Kadın, Aile ve Engelli Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamız Erdinç DOLU, Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl KARABAĞ, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim ÖLEMEZ, Ak Parti Gençlik Kolları, Ak Parti Kadın Kolları, Daire amirleri, Engelli Vatandaşlar ve Aileleri katıldı. Kahvaltı programında bir araya gelen engelliler, doyasıya eğlendi.

Düzenlenen programda konuşan Başkan CEYLAN, "Bizler burada bu anlamlı kahvaltıda bir araya geldik. Birlikte olmak son derece önemli. “Hepimiz Engelli Adayıyız”, engelli olmanın bir kusur olmadığını ve her sağlıklı bireyin bir gün engelli olma ihtimalinin bulunduğunu belirterek, İnsanlar doğuştan bazı engellerle dünyaya gelebileceği gibi bazı sebeplerden dolayı da engelli kalabilir. Normal hayatımızı sürdürürken başımıza neyin gelebileceğinin muhasebesi yapmak gibi bir imkânımız yok. Yani her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Bedensel sorunlar bir şekilde çözülüyor, yeter ki zihinlerimiz ve gönlümüz engelli olmasın, Bizim belediye olarak görevimiz sizlerin engellerini ortadan kaldırmaktır" Dedi. Ayrıca günün anlamına dair katılan herkese çiçek takdim edildi.