Sıcak

Köyceğiz Belediyesinden Ücretsiz Maske Dağıtımı.(16.04.2020)

Yaşadığımız bu olumsuz süreçte Temas, Mesafe, İzolasyon.

İlçe genelinde vatandaşlara 7-24 kesintisiz hizmet sağlamak için tüm tedbirlerini alan Köyceğiz Belediyesi, Covid-19 salgınında yayılmamasında önemli unsurlardan biri olan maskelerin, iki haftadır ilçenin Pazartesi günleri kurulan pazaryeri girişinde vatandaşlarımıza 2000 ad. Ücretsiz maske dağıtımı yapıldı. Yine, maskesi olmayan vatandaşlarımızın maskelere ulaşabilmeleri için ilçemizdeki tüm eczanelere 14-15 Nisan günlerinde Belediyemiz Sosyal İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 3000 adet maske teslim edildi. Belediyemiz tarafından eczanelere teslim edilen maskeleri vatandaşlarımız ücretsiz olarak temin edebileceklerdir.

Köyceğiz Belediyesi olarak tüm imkânlarımız ile görevimizin başında, tüm olanaklarımızla halkımızın hizmetindeyiz.

Bu zor günleri hep birlikte atlatacağımıza inancımız sonsuz.

Koronavirüs, Alacağımız Tedbirlerden Güçlü Değildir!

#EVİNDEKALKÖYCEĞİZ
#CORONAVİRÜS