KÖYCEĞİZ BELEDİYESİNDEN “MASKENİ TAK” ETKİNLİĞİ-(2-8 Kasım 2019)

Belediye Başkanımız Kamil Ceylan ve personelleri Lösemili çocukları unutmadı.2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası “ maske tak” etkinlikleri kapsamında Başkan Ceylan ve personelleri Belediye hizmet binası önünde bir araya gelerek maskelerini taktı. Belediye Başkanımız Kamil Ceylan “ 2- 8 Kasım haftası tüm dünyada Lösemili Çocuklar Haftası olarak kabul gördü. Maskeni tak etkinliğin LÖSEV Vakfı’nın başlatmış olduğu bir farkındalık etkinliğidir. Lösemi hastalığı tedavisi uzun süreçli ve tedavisi pahalı bir hastalıktır. Doktorlarımızın bize önerisi sebze ve meyveyi mevsiminde yemeliyiz. Biz de Köyceğiz Belediyesi olarak, bu gün maskemizi takarak, onlara destek oluyoruz. Aynı duyarlılığı diğer vatandaşlarımızdan da bekliyoruz.” Dedi.