Sıcak
Açık
Sıcak

KÖYCEĞİZ BELEDİYESİNDE 14 ŞUBAT 2019 “SEVGİLİLER GÜNÜ” NE ÖZEL GÜNÜN İLK NİKÂHI.(14 Şubat 2019)

Gamzenur KAPLAN & Deniz ANTALYALI Yuvalarını Kurdular.

14 Şubat Sevgililer gününde Gamzenur KAPLAN ve Deniz ANTALYALI 'nın nikahlarını kıyan Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN, "Bizim zamanımızda her gün sevgililer günüydü. Şimdi sadece yılda 1 gün sevgililer günü. Öyle olunca da özellik arz ediyor. Böyle bir günü evlenme yıl dönümü olarak alan çiftimizi kutluyor, ömür boyu mutluluklar dilerim.” dedi.Ayrıca Nikâh olan gençlerimize BelediyemizBasın Yayın ve Halkla İlişk.Md.lüğü tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel genç çiftlere karanfil buketi ve anahtarlık verildi . Ayrıca Belediyemiz hizmet binası bahçesinde genç çiftler için Köyceğiz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve ekipleri tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan kalp şekli verilen çiçeklerin önünde günün anısına fotoğraf çekildi. Böylesine özel bir günü belediyemiz olarak daha da özel kılmak istedik ve bu güzel anlarının ölümsüzleştirilmesi sağladık.