Sıcak
Açık
Sıcak

KÖYCEĞİZ BELEDİYESİNDE 14 ŞUBAT 2019 “SEVGİLİLER GÜNÜ” NE ÖZEL GÜNÜN İKİNCİ NİKÂHI.(14 Şubat 2019)

Sıla KAKKAÇ & Oben ARDIÇ Yuvalarını Kurdular.

Köyceğiz Belediyesi nikâh salonunda yapılan törenlerde, özel günde evlenmek için aylar öncesinden sıra alan çiftleri, aileleri ve yakınları yalnız bırakmadı.

Günün ikinci nikâhı Belediye Başkan Yardımcımız Huriye DURAN tarafından kıyılmış olup, anlamlı günü daha anlamlı hale getirmek ve unutulmaz kılmak isteği ile genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. Ayrıca Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişk.Md.lüğü tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel genç çiftlere karanfil buketi ve anahtarlık verildi.Belediyemiz hizmet binası bahçesinde genç çiftler için Köyceğiz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve ekipleri tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan kalp şekli verilen çiçeklerin önünde günün anısına fotoğraf çekildi. Böylesine özel bir günü belediyemiz olarak daha da özel kılmak istedik ve bu güzel anlarının ölümsüzleştirilmesi sağladık.