Rüzgarlı

Köyceğiz Belediyesi, Yılın Son Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi. 03.12.2019

2019 / Aralık Ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Kamil CEYLAN başkanlığında yapıldı.03.12.2019 Salı günü saat 15.oo de Belediyemiz toplantı salonunda, aylık meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşmesi ile başlayıp oy birliği ile karara bağlanarak son bulmuştur. Başkan CEYLAN,"Tüm Meclis Üyelerimiz hepiniz hoşgeldiniz. Meclis Üyelerimizden Zekai Aydın'nın Babası Beyobası mahallemizden herkesin değer verdiği meşlektaşım, emekli öğretmen Orhan Aydın'nın vefatı üzerine huzurunuzda bir kez daha başsağlığı diler, Aralık ayı meclis toplantısında alınan kararların İlçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim. 7 Ocak 2020 yılında Meclis toplantımızda görüşmek dileğiyle. ” Dedi.

Görüşülen Gündem Maddeleri:

1- İlçenin Gelişim Mah. 98 Ada, 87 No’lu parseldeki 54,00m2’lik narenciye bahçesi vasfındaki alanın satışı konusu görüşüldü.

2- Belediyemizde görev yapan kamu görevlilerine 2020 yılı (memur ve sözleşmeli personel) sosyal denge tazminatı ödemesi ve Memur Sendikası ile görüşme yapmak üzere Belediye Başkanı Kamil CEYLAN’a yetki verilmesi konusu görüşüldü.

3- Belediyemiz Müdürlüklerinde ihtiyaç duyulması halinde 2020 yılı içerisinde 5 ay 29 gün süre ile çalıştırılmak üzere 396 Adam/Ay geçici işçi çalıştırma vizesi konusu görüşüldü.

4- Belediyemiz norm memur kadro cetvelinde bulunan bir adet 3. derecelik imam kadrosunun kaldırılarak, bir adet 1. derecelik imam kadrosunun ihdası konusu görüşüldü.

5- Karma tip abonelerin evsel katı atık tarifelerinin belirlenmesi
konusu görüşüldü.

6- Bir adet İş Makinası (Kazıyıcı Yükleyici Aracı) satın alınabilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan şartlı nakdi yardım talebinde bulunulması ve Belediyemiz adına yardımla ilgili konularda Belediye Başkanı Kamil CEYLAN'a yetki verilmesi konusu görüşüldü.

7- Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan maddi yardım talebinde bulunulması konusu görüşüldü.