Köyceğiz Belediyesi tarafından, Belediye Kulak Mesire ve Kamp Alanında iftar yemeği verildi.(29 Mayıs 2019)

Her yıl Geleneksel hale getirilen Belediyemizce Ramazan ayında düzenlenen programda yaklaşık 5 bin kişi iftar yaptı. Okunan ezanla birlikte açılan oruçların ardından dua edildi. Düzenlenen iftar programına Valimiz Esengül Civelek, Kaymakamımız Erdinç DOLU, Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları, personel, Şehit- Gazi aileleri ve vatandaşlar katıldı. İftar sonrası konuşma yapan Belediye Başkanı Ceylan, "Mübarek Ramazan ayı ile birlik beraberlik duygularımız ülke genelinde artıyor. Bu ayın getirdiği velinimetlerden tüm milletimiz yararlanıyor. Birlik ve beraberliğimizin sadece Ramazan ayında değil, bütün yıl boyunca bizimle olmasını diliyorum. Bugün şehit ailelerimiz bizlerle birlikte. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize şifa dileyerek iftar yemeğimize katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.