Hafif Sağanak Yağışlı

Köyceğiz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Yabani Otları Temizleme ve Ağaç Budama Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor..(31.01.2020)

İlçemiz sakin şehir Köyceğiz’in güzelliğini korumak adına Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; belirli periyotlar halinde kontrolsüzce uzayan ağaç dalları ve yabani otları temizleme ve budama çalışması gerçekleştiriyor.

Ekiplerimiz parklarda ve yeşil alanlarda çim biçme, yabani otla mücadele, ağaç budama ve mıntıka temizliği çalışmalarına devam ederken; Belirlenen program dâhilinde ekiplerimiz ilçe genelinde çalışmalarını sürdürecektir.