Açık

Köyceğiz Belediyesi Mahallelere Yeni Parklar Kazandırmaya, Çocuklara Güvenli Yeni Oyun Alanları Ve Meydan Düzenlemeleriyle Çalışmalarını Sürdürmekte. (18 Aralık 2018)

“HER ŞEY KÖYCEĞİZ İÇİN.”
              Köyceğiz’ de “Her Mahalleye Park” ve “Meydan Düzenleme” çalışmaları..

Çevre ve Şehirlik Bakanlığı’nın destekleriyle Köyceğiz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 2015-2018 yılları arasında tamamlanan ya da yapımı devam etmekte olan çocukların ve yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendirmek amacıyla, Mahallelere değer katacak olan parkların içerisinde, çocuklar için modern ve güvenli oyun grupları, dinleme alanları ve yeşil alanlar yer alıyor. Köylerin mahalle statüsüne alınarak belediyelere devredilmesinden sonra eksikliklerin hızla tamamlanması için çalışmalara başladıklarını söyleyen Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, “Köyceğiz halkının en çok talep ettiği hizmetler arasında yer alan meydan, yeşil alan ve çocuk oyun parkını tamamlamaya, tüm ihtiyaçların program çerçevesinde çalışmalar kapsamına alınarak, meydan düzenlemesinde çocuk oyun alanı, yeşil alan ve oturma gruplarına da yer verildi. “Her Mahalleye Park” projesiyle kentin tüm noktalarına yeni nefes alanı kazandırdıklarını, vatandaşlarımızın stresten uzaklaşarak günün yorgunluğunu atabileceği, aileleriyle hoşça vakit geçirebileceği yeni nefes alanlarının park alanları aynı zamanda atıl durumdaki alana modern bir park yaparak İlçemiz Köyceğiz halkının hizmetine sunmaya çalıştık.” Dedi.