Sıcak
Açık
Açık

Köyceğiz Belediyesi Ekiplerinden Korona Virüs İle Mücadele Çalışmaları..(17.03.2020)

Köyceğiz Belediyesi hizmet binasında ve kamu kurumlarında Covid-19 (korona virüs) ile mücadele çalışmaları kapsamında dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Çin'de başlayan ve tüm dünyayı tehdit eden geçtiğimiz günlerde de Türkiye'de görülen Korona Virüse karşı Belediyemiz önlemlerini sıklaştırdı. Köyceğiz Belediyesi hizmet binasının tamamı, odalar, koridorlar ve lavaboların yanı sıra musluklar, merdivenler,tuvaletler ve kapı kulpları gibi temasın yoğun olduğu yerler,toplu yaşam alanları,esnaflar,çocuk parkları dezenfekte edildi.Köyceğiz Belediyesi ekipleri, Köyceğiz Kaymakamlığı, Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğü,Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı, Köyceğiz Adliyesi, hizmet binalarında da belediyemiz ekiplerince, dezenfekte çalışmasına devam edilmektedir.