KÖYCEĞİZ BELEDİYESİ DURGUNSU KANO BAHAR KUPASI FİNALİ.(15 Nisan 2019)

Türkiye Kano Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programı içinde yer alan Köyceğiz Belediyesi Durgunsu Kano 2019 Bahar Kupası Yarışlarında İlçemiz Köyceğiz Su Sporları Merkezinde 14 Nisan 2019 tarihinde Köyceğiz Gölünde son buldu.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN, Yıl içerisinde birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yaptıklarını söyledi. Son yıllarda ilçenin spor turizminde öne çıktığını belirten CEYLAN, kano yarışları ve kamplarının Köyceğiz’de gerçekleştirildiğini ifade etti. Köyceğiz Gölü’nün hem yarışlara hem seçmelere hem de kamp çalışmalarına ev sahipliği yaptığını vurgulayan CEYLAN, “Vatandaşlarımız ilgiyle sporcularımızı izliyor ve onlara destek veriyor. İlçemiz Köyceğiz Su Sporları Merkezi önünde gerçekleştirilen "Köyceğiz Belediyesi Durgunsu Kano Bahar Kupası Yarışları" Finalinde sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını diler, katılımları ile bizleri onure eden herkese teşekkür ederim."Dedi.