Köyceğiz Belediyesi Avrupa Üniversiteler Plaj Hentbolüne Aday.. (11 Aralık 2019)

Köyceğiz Belediyesi Avrupa Üniversiteler Arası Plaj Hentbolüne Aday... (11 Aralık 2019)

Ankara da bugün Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunda gerçekleştirilen toplantının ardından ilk defa İlçemiz Köyceğiz de 19-23 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan “1.AVRUPA ÜNİVERSİTELER ARASI PLAJ HENTBOL ŞAMPİYONASI” için Adaylık Başvurusu yapıldı.

Bugün yapılan toplantıya İlçemiz Köyceğiz Kaymakamı Erdinç DOLU, Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu TÜSF Genel Sekreteri Erdoğan Çelebi, TÜSF Hentbol Teknik Kurul Başkanı Doç. Dr. Serdar Eler katıldı.