Sıcak
Mevzi Sağanak

KÖYCEĞİZ BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAMİL CEYLAN KÖYCEĞİZ MAHALLESİNDE HALKLA BULUŞMA TOPLANTISIDÜZENLEDİ..

KÖYCEĞİZ BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAMİL CEYLAN  KÖYCEĞİZ MAHALLESİNDE HALKLA BULUŞMA TOPLANTISIDÜZENLEDİ..

İlçemiz Köyceğiz Mahallesinde Başkanımız Kamil CEYLAN Başkanlığında, Ak Parti İl Başkanı Kadem METE, Ak Parti İlçe Başkanı Şahan ŞAHAN,Başkan Yard.A.Cemil CEM, Belediye Meclis Üyesi Ramazan Hilmi ÖZÇAKIR, Kurum Amirleri ve vatandaşların katılımıyla toplantı düzenlendi. Kamu yönetiminde, İlçenin sorunları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen İmar Barışı Düzenlemesi masaya yatırıldı. Vatandaşlarımızın sorunları dinlenerek ilgili kurum amirlerine görev alanlarına giren konularda gereğinin yapılması konusunda da talimatlar verildi.