Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez ‘i Makamın da ziyaret etti.(14 Kasım 2018)

Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez‘i Makamın da ziyaret etti.(13 Kasım 2018)

Muğla Milletvekillerimiz Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol GÖKÇAN ve Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet DEMİR ve Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın  Fatih Dönmez'i makamında ziyaret ettiler.

Bakanımızdan doğalgaz olmayan ilçelerimize doğal gaz verilmesi için destek istediler ve yatırım programına konulması için değerlendirmelerde bulunuldu.
Enerji nakil hatlarında yaşanan sıkıntıların giderilmesi ve trafo ihtiyacı olan ilçelerimizde yeni trafo yatırımları konusunda talepte bulunuldu. Ayrıca Muğla’mızın ve hemşerilerimizin önemli gelir kaynaklarından olan maden ruhsatlarının onaylarının hızlandırılması hususunda destek istendi.

Taleplerimizi değerlendirmeye ve Muğla’mıza destek olmaya çalışacağını dile getiren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez;” İnşallah sinerji ve enerjiyi Muğla’mıza daha iyi yerlere getirerek, şehrimizin geleceğinin hem maddi hem de manevi anlamda güzel bir konuma getirmek için çalışacağız. Arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çalışma hayatlarında başarılar diliyorum”. Dedi.