Açık

Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan 2019-2020 Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı.

2019-2020 yeni eğitim-öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dilerim. Geleceğin mimarları öğretmenler, öğrencilere bilgiyi, ahlakı, erdemli olmayı, milli ve manevi duygulara bağlı olmayı, sürekli kendini yenilemeyi, güçlü olmayı, kısacası insan olmayı öğretiyorlar.
Gelişen, büyüyen Türkiye yolunda çocuklarımız bizlerin umududur. Bu nedenle çocuklarımız ne denli kaliteli ve nitelikli yetişirse, bizler de o geleceğe o denli emin adımlarla yürümüş oluruz. Bir eğitimci olarak imkânlarımız ölçüsünde çocuklarımızın gelişimi için yapılacak her türlü çalışmanın yanında ve destekçisi olacağız.
Bu vesile ile öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilçemiz ve ülkemize  hayırlı olmasını temenni ediyorum.