Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Ramazan Bayramı Dolayısıyla Yayımladığı Kutlama Mesajında.

Manevi duygularımızın birlik, beraberlik ve yardımlaşma çabalarımızın en üst düzeye çıktığı insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendiren toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Aldığımız bu manevi gücün daha iyi bir dünya, daha iyi bir toplumu gerçekleştirme hedefimizde büyük katkısının bulunacağına olan inancımla, İlçemiz halkının ve tatilini Köyceğiz’imizde geçirmek üzere aramızda bulunan konuklarımızın Ramazan Bayram’ını kutlar, küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği bir bayram dilerim.

Sevgi ve Saygılarımla…