Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ın Yılsonu Tatil Mesajı.

Büyük heyecan ve umutlarla başlanan 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı, alınan karnelerle tamamlanmış olup, uzun bir maratonunun ardından en büyük ödül olan tatili sonuna kadar hak eden öğrencilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimiz yoğun ve yorucu bir yılı tamamlayarak karnelerini aldılar. Karne notu ne olursa olsun çocuklarımıza yapıcı ve destekleyici bir yaklaşım göstermeli, özgüvenini zedeleyecek söz ve davranışlardan kaçınmalıyız. Gençlerimizi her dönem başarılı ve iyi eğitimli olabilmelerine imkân sağlamalı, geleceğe daha güvenli ve bilinçli bakabilmelerine olanak hazırlamalıyız. Yaz Tatili boyunca dinlenme imkânı bulacak olan öğrencilerimiz, dinlenmenin yanı sıra kendilerini geliştirici aktivitelerle ilgilenmeli, bol bol kitap okumalı ve eksiklerini başarısızlık olarak düşünmeden tatillerini iyi değerlendirerek önümüzdeki yılın hazırlıklarını yapmaya başlamalıdırlar.
Umudumuz olan öğrencilerimizin ve onların başarısındaki en önemli pay sahibi olan meslektaşlarım ile velilerimizin Yaz Tatilini kutlar, güzel tatil geçirmelerini temenni ederim.