Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 99. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını milletçe kutlamanın büyük onur ve gururunu yaşıyoruz.

23 Nisan 1920 tarihi, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı olmasının yanında, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı, demokrasinin temelinin atıldığı Cumhuriyetimizin yapı taşı Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşu olarak milletimiz ve ülkemiz için tarihimizi şekillendiren önemli bir dönüm noktasıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan'ı çocuklara bayram olarak armağan eden başta Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve vatan kahramanlarını bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Sevgi ve saygılarımla…