Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan'ın 05 Aralık "Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Verilişinin 85.Yıl Dönümü Nedeniyle Mesajı.05.12.2019

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan'ın 05 Aralık

Kadın, yaşayan bir toplumun, bir milletin en temel ögelerindendir. Erkeği ve çocuklarıyla o toplumun içinde binlerce yıl geriden gelen bir yaşamı beraber şekillendirmiş ve gelecekte de yaşamın şekillendirilmesini sağlayacak en önemli unsurdur. Türk kadını geçmiş yüzyıllardan yaşadığımız çağa kadar üzerine düşen bütün görevleri başarıyla yerine getirmiştir. Atatürk, ‘Ey Kahraman Türk kadını sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye değersin’ sözleri ile en anlamlı hale getirmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle böylesi anlamlı bir günde başarı ve sevginin kaynağı olan tüm kadınlarımızın 5 Aralık Kadın Hakları Günü’nü kutlar, saygılar sunarım.