KÖYCEĞİZ BELEDİYE BAŞKANI KAMİL CEYLAN'IN 05 ARALIK "TÜRK KADININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKININ VERİLİŞİNİN 84.YIL DÖNÜMÜ NEDENİYLE MESAJI. (05 Aralık 2018)

KÖYCEĞİZ BELEDİYE BAŞKANI KAMİL CEYLAN'IN 05 ARALIK

Kadın, yaşayan bir toplumun, bir milletin en temel ögelerindendir. Erkeği ve çocuklarıyla o toplumun içinde binlerce yıl geriden gelen bir yaşamı beraber şekillendirmiş ve gelecekte de yaşamın şekillendirilmesini sağlayacak en önemli unsurdur. Türk kadını geçmiş yüzyıllardan yaşadığımız çağa kadar üzerine düşen bütün görevleri başarıyla yerine getirmiştir. Atatürk, ‘Ey Kahraman Türk kadını sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye değersin’ sözleri ile en anlamlı hale getirmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle böylesi anlamlı bir günde başarı ve sevginin kaynağı olan tüm kadınlarımızın 5 Aralık Kadın Hakları Günü’nü kutlar, saygılar sunarım.