Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN, 55.Kütüphaneler Haftası Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı.

“Kitaplar Sessiz öğretmenlerdir. Eğitimin, bilimin, sanatın temeli kitaba dayanır. Kitaplar, tarihler ve uygarlıklar boyunca doğru sözler ve örnek yaşantılarla doludur” diyen Başkan CEYLAN mesajında şunları söyledi;
Ülkemizde Mart ayının son haftasında kutlanan Kütüphane Haftası’nı fırsat bilerek, kendimiz ve çocuklarımıza en güzel tutkunun okuma alışkanlığı ve en iyi dostun da kitaplar olduğunu hatırlatmamız gerekmektedir. Kütüphaneler haftasının 55.yılında, kütüphane çalışanlarına en içten duygularımla sağlıklı, mutluluk dolu yıllar diler, öğrencilerimize, gençlerimize ve halkımıza daha çok kitap okutma sevdasında başarılar dilerim.