Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan 3 Aralık 2019 Dünya Engelliler Günü için bir mesaj yayınladı.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için bir mesaj yayınladı.

Dünyaya merhaba dediğimiz andan itibaren hiçbirimiz yaşantımıza dair konularda bir tercihte bulunamadık. Dolayısıyla gerek doğuştan, gerekse sonradan ortaya çıkan engellilik durumunu da biz tercih etmedik. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bugünlerimizi sağlık ile yaşıyor olmamız yarınlarımızı da bu şekilde geçireceğimizin garantisini veremiyor. Bu sebeple her yıl kutladığımız 3 Aralık günü; Engelli bireylere yönelik toplumsal bilinç ve farkındalığı arttırması açısından anlamlı ve önemli bir tarihtir.

Hepimizi hayata bağlayan sevgi ve yaşama sevincinin sonsuza kadar kalplerinizde bulunduğu, Zihinsel ve bedensel farklılıkların yaşama dair engel oluşturmadığı bir dünya dileği ile 03 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlar, Engellerin Sevgiyle Aşıldığı ve Her Gün Hatırlandığı Günler Dilerim.