Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ dolayısıyla makam koltuğunu Köyceğiz Beyobası İlkokulu öğrencisi'ne devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Köyceğiz Beyobası İlkokulu Müdürü Gurbet KILINÇ, öğretmen Ömer TOPÇU, 4.sınıf öğrencilerinden,Enes KAPLAN,Cansu TURAN ve Gökhan Sezai GİMİÇ, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN’ı ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Temsili Belediye Başkanlığı için makam koltuğunu devralan Beyobası İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Enes KAPLAN,“Bugün bu koltukta oturduğum için çok mutluyum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. 23 Nisan TBMM kurulduğu günüdür. Türk milletinin egemenliğini ilan ettiği bir gündür. Bu yüzden bayramımıza sahip çıkmamız gerekir. 23 Nisan her çocuk için önemlidir. Çünkü dünyada tek bir çocuk bayramı vardır. 23 Nisan bizler için önemli bir değerdir” şeklinde konuştu.

Temsili olarak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Başkan Enes KAPLAN daha sonra Beyobası İlkokulu öğrenci arkadaşları,Cansu TURAN ve Gökhan Sezai GİMİÇ'in isteklerini dinledi.

Çocukların bayramını kutlayan Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN, eğitime verdiği önemi ifade ederek, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Türkiye'de bugün her makama çocuklarımız oturuyor. Bunun amaç ve gayesi yarının gençleri ve yöneticileri olan çocuklarımıza bu idareciliği sevdirmek. Bu makamlarda kendilerinin de olabileceğini benimsetmektir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı Kutluyorum” dedi.

Makam ziyareti sonunda, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN ziyarette bulunan öğrenci ve öğretmenlere günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.