Hafif Sağanak Yağışlı

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının ikinci döneminin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm eğitim camiasına başarı dileklerini iletti.

Ceylan, "Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi İlçemiz Sakin Şehir Köyceğiz´de de 2019–2020 Eğitim-Öğretim yılının 2. Döneminde, yeni yarıyılın başlaması nedeniyle değerli meslektaşlarımın, sevgili öğrencilerimizin ve sayın velilerimizin sevincine, heyecanına yürekten katılıyor, bu eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dilerim.”dedi.